Тази рецепта коментираха

Анонимен
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Преди време ги правехме много често.Харесват ми!
21.02.2016 11:36
10
Потребител#165452
Потребител#165452
Страхотни са, само че аз слагам вместо вино- бира.
09.11.2016 21:07
8
1
Gergana Mitseva
Gergana Mitseva
Благодаря за рецептата, но имам чувството, че сте я писали само за хора, които така или иначе си я знаят. Колко брашно трябва да си подготви човек? В зависимост от консистенцията на свинската мас, количеството на брашното може да варира от 300 грама до почти един килограм, така че нужда от уточнение има. На предварително загрята фурна ли се пекат? На колко градуса? Има ли нужда от хартия за печене? На колко тънко се разточва тестото? Колко долу-горе отнема печенето? Колко, според вашите стандарти е "една порция"?
06.08.2018 18:24
7
4
valentina marinova
valentina marinova
Мисля че ако тестото престои в хладилника поне за 30 Мин по лесно ще се разтчи без да залепва,и наче се отпуска,залепва и постоянно трябва да се добавя брашно което ще увеличи количеството от него,със всички маслени теста така се прави няма значение дали е масло или мас и обратното когато сладките се шприцоват,тогава тестото трябва да е меко зада може да се шприцова
18.12.2018 16:28
5
1
Потребител#182366
Потребител#182366
Аз замених виното с шампанско.. Получиха се вкусни сладки :):)
04.01.2017 20:32
3
Анонимен
Анонимен
За да се избегне мирисът на мас, майка ми, я разбиваше с ванилия и лимонов сок.
05.12.2022 14:35
3
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Аз в плънката слагам и орехче
Завивам като бебенца
Без сода
26.12.2022 17:41