Тази рецепта коментираха

Анонимен
az
az
слага само щипка сол
26.09.2013 10:54
1
зози
зози
И с половин лъжичка сол на камба пак стават много солени. Затова леко с навлажнен пръст се бърка в солта и леко, леко поне за 10 камби стига да се посолят само с едно топване.И с олиото е така и оцета.Направо с бутилкато по малко във всяка камба.Дори с оцета тук там,защото и много кисело става.
20.09.2013 20:28
ОПИТАЙ
ОПИТАЙ
Морковите се настъргват на ренде на едро.Добавя се нарязана целина и средно големи скилидки чесън.Посолява се.Камбите се напълват със сместа и се запичат.Слагат се топли в буркани и се заливат с гореща саламура от оцет ,олио,захар ,сол на вкус и един аспирин..Затварят се веднага и се обръщат.Завиват се с одеало и се прибират чак след като истинат.
10.09.2013 22:07
1
ales
ales
Правя камби по такава рецепта от поне 10години и във всяка камба слагам нарязан кервиз, кръгчета моркови и нарязан чесън, сол поръсвам.Като се запекат слагам веднага в буркани на винт затварям завивам с вестник и обръщам с капачката надолу като завивам отгоре с одеало така стоят и се херметизират около 24 часа /до като изстинат/
31.08.2013 22:53
1
1
за рецептата
за рецептата
камбите стават ужасно солени не се вкусват !!!!!!!!!!!!
24.11.2012 15:29
1
dd
dd
вярно е ,солта слагайте по 1/2 лъжичка че стават много солени
24.09.2012 16:41
1
1
Гамби Пиперов
Гамби Пиперов
и няма да се ядат, ще са доста солени
21.09.2012 11:52