Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Асенова
Албена Асенова
Месото от бутчетата е най-крехко и сoчно.
25.05.2016 20:49
4
4
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
И аз със свинско съм правила подобна рецепта, много вкусно става.
25.05.2016 15:11
3
2
Liliya Yashova
Liliya Yashova
и с телешко месо, в тенджера от огнеупорно стъкло пак във фурната, става божествено
05.05.2016 18:48
4
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Много апетитно! Страхотна е рецептата!
25.04.2016 07:45
3
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Крехко, сочно и вкусно. Браво за рецептата- перфектните съставки и добре комбинирани.
11.04.2016 15:50
2
Анонимен
Анонимен
Това е съвсем традиционна рецепта за приготвяне на пилешко месо от бут или гърди. Аз лично добавям и сметана и овкусявам с босилек и черен пипер. Бърза и лесна вечеря.
Става и със свинско месо.
04.03.2016 12:14
4
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Харесвам много!Правя го и със свински пържоли
02.03.2016 17:22
6