Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
На литър мляко се слагат две чаши вода. Щипка сол заедно със захарта се слага също и се овкусява точно преди свалянето с ванилия, а не с канела.
15.03.2024 16:34
1
Анонимен
Анонимен
Това не е сутляш
28.02.2024 21:34
2
Анонимен
Анонимен
Сутляшът не е ли мляко с ориз, а не с грис?
07.02.2024 14:56
4
Анонимен
Анонимен
Малко беше гъст десерта и дових 1/2 чаша кокосово мляко и стана много хубаво десерта!
Много благодаря за рецептата!
29.01.2024 02:48
1
Анонимен
Анонимен
Това не е сутляш. На мляко с ориз (сутляш) можеш да добавиш канела, но на грис… ?
09.12.2023 19:12
3
Петя
Петя
Много гъсто стана с това съотношение, трябваше първо да погледна коментарите на другите хора ?
22.11.2023 00:46
2
1
Анонимен
Анонимен
Много е захарта и гриса за литър мляко. Като пишете рецепти бъдете по внимателни и не лъжете хората.
15.01.2023 15:27
7
Анонимен
Анонимен
Захарта и гриса са много за 1л мляко. Около 2/3 ч.ч грис са достатъчни.
10.12.2022 01:34
2
Анонимен
Анонимен
Рецептата не е сполучлива. Много грис. Става твърдо като камък:(
15.11.2022 10:23
2
Анонимен
Анонимен
Количеството грис и захар е много. Подлъгах се от 9x5 звезди в коментарите, но след като изстине сместа се сгъстява и не стои като крем, а доста по гъст... днес от 1 чаена чаша извадих 2 супени лъжици грис, резултатът е по-добър за желаещите като мен крем а не грис халва... благодаря все пак за рецептата, но да внимаваме с коментарите.
02.07.2022 10:53
9
3
Анонимен
Анонимен
Хайде стига с тези чаени чаши.
В 21 в. сме.Има електронни везни.
Пишете в грам, килограм, милиграм.....
Имам 10 вида ч.ч. Ха ,сега!
19.04.2022 16:21
10
2
2
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Сутляша е прясно мляко с ориз! Не бъркайте двата десерта!
16.01.2022 17:11
9
DRL GROUP
DRL GROUP
Много вкусно стана. Върнах се в детството си и пазя мили спомени как моята майка приготвяше този вкусен десерт за нас в почивните дни. Аз лично за себе си сложих 1/2 чаша захар и премахнах ванилията, исках да се насладя изцяло на вкуса на гриса, млякото и маслото. Добавих шипка сол, а тя засилва заигравката със захарта. Благодаря много за рецептата и върнатите спомени със нея.
08.06.2021 22:21
3
2
1
Покажи всички подкоментари
Maria Petrova Rolovic
Maria Petrova Rolovic
Дълги години не бях приготвяла този десерт. Благодаря за идеята!
29.04.2020 18:59
1
Aristi Stoyka
Aristi Stoyka
Сега ще пробвам.
28.11.2018 17:29
2
1