Тази рецепта коментираха

Анонимен
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Сия, както винаги, си права. Рецептата е от истински еленски бут. Но словосъчетанието еленски бут ме подтикна да се похваля с участието си в "Минута е много".
Скромността красеше човека през соца, а сега никак не е излишно човек да си направи реклама.
01.08.2016 09:56
1
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Когато бях на "Минута е много" бях единствената в залата, която отговори за еленския бут - че е свински бут, приготвян по специална рецепта в гр. Елена.
31.07.2016 19:12
Pressy
Pressy
На мен ми харесват манджичките !Все пак още сме зима (по температури) .Нещо топло и вкусно винаги е добре дошло. Благодаря за интересната рецепта !
24.03.2016 18:06
Биляна Владова
Биляна Владова
не виждам защо трябва да се разваля еленският бут като се прави на някакви манджи. той си е хубав съх за мезе или наи много на скара леко запечен.
14.03.2016 16:51
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Страхотна рецепта,имам еленско месо,но е консервирано в буркани,дали ще стане да ползвам от него?
14.03.2016 14:46
1
1
Покажи всички подкоментари