Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Прекрасна идея! Всичко се изяде на вечеря...
08.11.2022 20:01
Румяна Андонова
Румяна Андонова
Става много вкусно и сполучливо!
09.10.2019 10:53
Потребител#215390
Потребител#215390
У дома досега не сме правили кашкавала по този начин но ще пробваме и този вариант на панирания кашкавал
30.09.2018 14:14
4
1
pavel_0303
pavel_0303
Много добра идея, кашкавала не се разтича
19.08.2018 17:37
4
Снежа Е.
Снежа Е.
Супер идея за тези, които се притесняват от разтичане на кашкавала. И аз приготвих рецептата и съм много доволна!
07.11.2017 11:09
7
1
Никифор Майданов
Никифор Майданов
Спестява време, като не замразявам кашкавала преди и с малко шунка става като бюрек. Страхотно!
03.10.2017 14:04
11
2
Потребител#182796
Потребител#182796
Стана, лесно, бързо и без разтичане на кашкавал навред!
Утре ще пробвам с леберкез, а после пък с бяло саламурено сиренце...
Благодаря за идеята!
07.01.2017 21:35
9
Veska
Veska
И аз съм ги правила тези панирани кашкавалчета.
07.08.2016 18:28
9
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Интересна рецепта. Ще ги направя още днес.
18.07.2016 07:54
12
3
Veselka Bandeva-Mircheva
Veselka Bandeva-Mircheva
Сложете кашкавала в кора за баница и опечете на грил тиган. Невероятен вкус.
07.07.2016 22:15
65
4
Натали Тихова
Натали Тихова
Няма значение затова се панира в кори за да не се разтича ;)
01.07.2016 00:21
15
4
Албена Асенова
Албена Асенова
Не съм опитвала подобно ястие.Предполагам трябва по-твърд кашкавал.
30.06.2016 21:33
8
4
Марияна
Марияна
Стана много вкусно. Благодаря Натали за рецептата.Качвам и моите кашкавалчета в кори за баница.
30.06.2016 21:09
21
3
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Аз също приготвям същата рецепта, става много вкусно.
04.05.2016 12:03
20
3
Ирена Салашка
Ирена Салашка
Изглежда страхотно!
04.05.2016 11:52
8