Застройката правя с топло пресно млеко и жълтък.Пробвайте.,....ще Ви хареса.
21.03.2024 16:02
Анонимен
Хубав пилешки бульон няма как да се получи само от филе. Кокалите дават плътността и аромата. А джоджен - твърде странно звучи. Наистина "новак", обърнете се към баба, мама....
17.12.2023 12:31
7
1
Анонимен
Не се слага джоджен никога на пилешка супа.Най-добрата подправка за пилешка супа и за пиле с ориз е тарус/естрагон/.
28.07.2023 12:48
5
2
Анонимен
Супичка мечта, бързо, лесно и чудесно, поздравления.
30.04.2023 14:41
3
2
Анонимен
Рецептата е супер, но за мен класическата пилешка супа е без картофи. Само с фиде, както едно време. Въпрос на вкус. Иначе се получава супер.
25.04.2023 10:24
5
1
Александър
децата обожават тази пилешка супичка, препоръчвам рецептата.
01.04.2023 09:32
2
1
Elena Todorova
Любимата пилешка супа на семейството, нбапоследък много често я готвя
28.03.2023 12:57
Анонимен
Много съм доволен от тази пилешка супа, но аз за застройка използвам цяло яйце. Иначе препоръчвам рецептата
28.03.2023 07:19
Анонимен
Супичката стана по-хубава дори от тези по ресторантите,но аз добавих и един зеленчуков и един пилешки бульон
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани