Тази рецепта коментираха

Коментари (2)

Изпрати
Сия Рибагина
Сия Рибагина
15.04.2016 15:55
Хареса ми предложението,но бих посъветвала преди да се изпържат патладжаните както са нарязани на филийки,да се посолят и оставят да се отцеди горчивия им сок,след това да се изплакнат,подсушат и да се поставят на грил тиган или скара,да се изпекат леко,трябва да имат термична обработка,защото в противен случай,след паниране ще останат сурови под панировката и определено ще се усеща горчивина.
3
0
Биляна
Биляна
15.04.2016 16:07
Разбира се грил тиган или скара винаги придават различен вкус.
1
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
15.04.2016 16:05
Билянка,за белия патладжан съм съгласна,който го използва няма нужда да го обработва,аз лично харесвам синия домат повече на вкус,но от опит знам че независимо твърд или мек все си горчи.Рязането на тънко може да го сготви,но стои като задушен,дори спарен,опитай да го запечеш,вкуса ще бъде различен :)
0
0
Биляна
Биляна
15.04.2016 15:59
те се режат на тънко и не остават сурови, а ако е бял патладжана няма никаква горчивина, но и твоята идея ми хареса. За патладжана на 100% знам, че трябва да се избира да е мек и не е горчив. Горчат само твърдите сортове.
1
0
Валентин Миранов
До сега винаги само съм го пържил, но ще пробвам задължително и паниран!
0
0
Биляна
Биляна
15.04.2016 13:10
става много сочен, но не и мазен.
1
0