Тази рецепта коментираха

Анонимен
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
Може да се добави всичко за да се добие по добър вкус,например бульон от пиле и ще е с по-добър вкус ако се прибави чесан.Но е хубаво фрикасе.
20.12.2020 20:14
Hristo Tomov
Hristo Tomov
Сварете и обезкостете едно пилешко бутче (може да използвате и бяло месо),нарежете на ситно и поставете в ястието малко преди готовност.Бульона от пилето използвайте за разреждане!Сервирайте пожелание със счукан чесън и оцет!Приятно ядене!
15.09.2016 04:12
6
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Нито гъбите са се разпаднали, нито пък в соса има бучки!
13.06.2016 21:27
5
Ivo
Ivo
Добре е сосът да се направи отделно и после да се асамблира с гъбите, защото иначе при бъркането гъбите се разпадат а в соса остават бучки брашно и не е гладък !
06.06.2016 16:50
2
7
Рая Андонова
Рая Андонова
Нямах къри, но сложих малко червен пипер и шарена сол.
14.05.2016 20:13
1
1
Биляна Владова
Биляна Владова
не съм пробвала с къри, но ще пробвам
19.04.2016 09:56
1
1
Валентин Миранов
Валентин Миранов
Обожавам гъбена манджа и изобщо всичко приготвено с гъби.
19.04.2016 09:30
3