Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ралица Мишева
Ралица Мишева
А слага ли се мазнина в тигана ?
04.11.2019 16:44
Албена Асенова
Албена Асенова
Без миризми,направо ме заинтригува.
07.05.2016 12:29
2
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Страхотна е рибката,много добре се е опекла,ще пробвам
07.05.2016 11:51
1
Покажи всички подкоментари
Monika Ivanova
Monika Ivanova
"Загряваме тигана и след като загрее, слагаме рибата, която вече сме очаквали във фолиото, първо да се изпече откъм кожата. " нещо трябва да се промени в това изречение, че няма много смисъл
07.05.2016 09:44
1
Покажи всички подкоментари