Тази рецепта коментираха

Анонимен
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Обичам шкембе и дреболийки по всякакъв начин,но най- ги обичам на жар....
12.05.2016 15:48
1
3
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
И аз за първи път го панирах останах очарована.
12.05.2016 15:40
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Уникално крехко и вкусно. Варите го повече. Не мирише защото го чистя перфектно преди това.
12.05.2016 15:38
2
1
Покажи всички подкоментари
К К
К К
Страхотна идея, никога не би ми хрумнала. Нали не е жилаво?
12.05.2016 14:10
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Изглежда много добре, но не обичам шкембе, много ми мирише, така като е панирано, мирише ли като в шкембе чорбата или не?
12.05.2016 12:40