Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Изглеждат супер. Рецептата е страхотна.
15.05.2016 13:04
2
К К
К К
Стават страхотни за закуска!
14.05.2016 22:02
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Какато и да се казват са страхотни,за да не поемат мазнина и да не стоят тежки аз слагам в тестото малко ракия
14.05.2016 11:58
3
Марияна
Марияна
С бакпулвер са много по различни и не са мазни, стават и по меки.
14.05.2016 11:06
2
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Аз ги знам под името Лангиди.Много са хубави,само дето поемат малко повечко мазнина.
14.05.2016 11:04
2
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Лесни и много вкусни.
14.05.2016 10:58