Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Когато искат да узрее се слага в буркан със сол и после се пасира. Но така го изхвърли по добре.
16.05.2016 16:29
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Нищо му няма ако е дълбоко замразен във фризер.
16.05.2016 16:15
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Лелеее отдавна не съм се сещала за хайверени кюфтета, аз имам хайвер в хладилника, но ми е от няколко месеца, и сигурно се е съсипал, не смея да го ползвам него.
16.05.2016 16:09
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Като се извади от корема на рибата нали е бил все пак при черва и други... малко и кръвчица има, затова го изплаквам.:)
16.05.2016 11:30
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Много приятна рецепта,но да те питам:защо го миеш тоя хайвер?
16.05.2016 11:26
1