Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Много е вкусна, но става и много тежка. Обожавам я, но тя самата ме ограничава да не ям много.
17.05.2016 07:43
К К
К К
Много интересна рецепта, не съм опитвала!
16.05.2016 23:20
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Хареса ми рецептата!Изглежда превъзходно.
16.05.2016 19:03
Севда Андреева
Севда Андреева
Нишестето не залепва за кората и не я прави по дебела. Подходящо е за разточване на кори за баклави и сладки баници.
16.05.2016 15:46
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
С нишесте защо се разточва за да не залепва ли? Ако е с брашно.
16.05.2016 15:31
1
Покажи всички подкоментари