Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#165089
Потребител#165089
Много вкусно, но също така много тежко и калорично. За да се олекоти може патладжана да се изпече.
Единствената ми забележка е че името на ястието всъщност е: "Parmigiana di melanzane", тоест "ПАРМИДЖАНА ОТ ПАТЛАДЖАНИ".
01.03.2016 00:06
4
4
Диляна
Диляна
аз, патладжаните ги опичам на скара и става чудесна ,,пармиджана ди меландзане,,
12.07.2013 01:31
4
1
клариса
клариса
Опитах това ястие преди време в Сицилия и докато бях там си го поръчвах непрекъснато!!!Сега,като прочетох рецептата ще си го приготвя с удоволствие,защото мисля,че се доближава най-много до оригинала,най-вероятно с паладжани на фурна.
12.06.2013 14:34
8
2
Michelle
Michelle
Приготвих го и аз и се получи много вкусно :)
08.04.2013 22:34
3
3
Оле
Оле
Аз приготвям рецептата, като пека патладжаните на фурна, което придава лекота на ястието :)
29.08.2012 14:33
6
Мари
Мари
Аз я правя редовно тази рецепта,с една малка разлика-панирам патладжаните с яйца.Става още по-вкусно.Бон апетито!
24.08.2012 21:34
6