Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Поправете си рецептата, ако обичате! Иноватор сте, личи! Практиката, обаче, казва друго....
05.10.2021 19:24
1
Марияна
Марияна
Извинявам се не съм написала - брашно колкото поеме за меко тесто. Моята преса ми е от 25 години, руско производство. Да, и сега се продават такива преси - за орехчета, гъбки, миздички и са на цена около 20, 25 лв.
24.05.2016 14:27
9
6
Албена Асенова
Албена Асенова
Ако е вкусът познат от едно време,трябва да са разкошни.
24.05.2016 11:49
1
Албена Асенова
Албена Асенова
А има ли такива преси да се продават сега в магазините?
24.05.2016 11:48
4
5
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Липсата на брашно е явно техническа грешка. аз също много ги харесвам и преди години правех често.
24.05.2016 10:37
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Страхотни са тези орехчета,имам много записани рецепти за приготвянето им,но все още нямам преса :) Твоята рецепта,обаче ми се струва странна,тази мас,на мен лично ми е много,а и липсва брашно,тестото от какво се споява като няма брашно?
24.05.2016 09:14
1