Тази рецепта коментираха

Анонимен
Бойчо Николов
Бойчо Николов
За да не попиват много олио, аз ги изкисвам в много сол. Не се притеснявайте! Няма да станат солени, след като ги изплакнете хубаво. След това ги пържа в маслена баня /поне 2 см олио/ . Олиото трябва да е силно загрято. Не се слагат по много за да не се понижи температурата му.
Това е моята тайна!
29.07.2020 16:47
6
2
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Да с доматен сос е много вкусен въпреки че е доста калоричен, много мазнина поема, повече от тиквичките.
25.05.2016 09:48
7
3
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Поднесен с млечен сос или с доматен сос е много вкусно !
25.05.2016 09:37
5
2