Тази рецепта коментираха

Анонимен
Banshi
Banshi
Странджанките се пекат върху скара с КАЙМАТА НАДУЛУ! Това ги отличава от всевъзможните други сандвичи ,принцеси, и филийки с кайма. Това не са странджанки!
11.04.2020 16:56
1
Мария Божилова
Мария Божилова
Много добра рецепта за подправки на каймата.Направих ги и с домашен хляб.Станаха прекрасни.
08.02.2020 21:51
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Винаги слагам в каймата чубрица ,кимион и черен пипер както ти ги приготвяш и стават чудесна закуска за почивните дни:)))
28.05.2016 08:47
2
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
с домашна кайма стават най вкусни, понякога правим със готова от пакетчета овкусена но изобщо не ми харесва.
28.05.2016 00:17
2
1
Покажи всички подкоментари