Тази рецепта коментираха

Анонимен
Лили Колчева
Лили Колчева
Хляба ми стана чудесен. Благодаря за прекрасната рецепта.
28.01.2019 20:04
Ася Заевска
Ася Заевска
Здравейте!Вчера го приготвих и стана прекрасен.Такъв аромат и вкус..ммм!Огромно благодаря за споделената рецепта от цялото ни семейство!
29.04.2018 08:18
marcheva14
marcheva14
Соня, здравей!
Разрешавам си да кача още една снимка към твоята рецепта. Спазих всичко което си написала, но единствено не активирах предварително маята , а всичко замесих наведнъж в миксера. Резултат прекрасен, хрупкава коричка, аромат чудесен и много добра структура на хляба.
Благодаря за споделеното! Поздрав!
25.02.2017 22:38
5
1
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Браво Соня ,направила си страхотен хляб ,мисля и аз да го направя скоро
30.05.2016 17:13
1
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
По същия начин изглеждаше хляба от нашето село и около фурната ухаеше толкова вкусно а аз като го пека има друг аромат. Печенето в пещи е съвсем друго.
30.05.2016 13:01
1
1
1
Покажи всички подкоментари
К К
К К
Много добре се е получил, аз като малка много обичах от село да си хапвам хляб. Дори сега като си ходя, винаги казвам да ми вземат от него. Задължително ще опитам рецептата, а това за водата, не го знаех!
30.05.2016 12:54
1
1
Покажи всички подкоментари
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
7 гр. е маята,аз лично използвам тази на др.Йоткер.Правила съм рецептата и със зехтин,но не ми допадна много,защото преобладаваше миризмата на зехтина и промени много очаквания аромат.
30.05.2016 12:24
marcheva14
marcheva14
Чудесен на външен вид хляб. Ще го направя с помощта на миксер за да не меся на ръце. Само олиото ще го заменя със зехтин, мисля, че няма да е проблем. Само не е уточнено колко грама е маята, защото има от 7 г и от 11 г и ще сложа такава от 7 г смятам, че ще е достатъчно.
30.05.2016 12:15