Тази рецепта коментираха

Анонимен
Nikol
Nikol
Аз го направих с консервиран бял боб,мн бързо се получи,и накрая малко кашкавалче...
Вкусотийка
04.06.2016 12:42
Деси Маринова
Деси Маринова
Използвах "подправка за фасул", тя така се нарича, в нея има всички подправки, които се съчетават с боба и я бях посочила, но явно администраторите са преценили, че е по добре да пише "по избор".
03.06.2016 19:54
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Така приготвен боба става наистина вкусен,само че би било добре да бяха описани какви точно подправки се слагат,има много начинаещи кулинари,които не са запознати с използването и приложението на различните подправки и това че те са "по избор" вероятно ще трябва да гадаят какво точно да сложат.
03.06.2016 19:46
Деси Маринова
Деси Маринова
Да, с наденица също би се получило.
03.06.2016 18:03
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Рецептата ми допада,но не бих сложила кренвирши. Сръбска наденица или пикантна обикновена наденица щеше да е по - добре. Но въпрос на вкус.
03.06.2016 17:57