Тази рецепта коментираха

Коментари (8)

Изпрати
Teodor Georgiev
Teodor Georgiev
20.11.2017 02:30
Може да добавите канела или ванилия, малко разтопено масло. Или загрят на водна баня мед. Чудесно се получават.
0
0
Teodor Georgiev
Teodor Georgiev
20.11.2017 02:26
Уникално се получиха. Много сме доволни.
0
0
Проба
Проба
24.08.2015 21:37
Рецептата не е добра. Много мазни, на дупки и се накъсват.
1
2
Кипър
Кипър
31.08.2014 09:32
Аз раборя в кухня в Кипър и знам ,че в палачинково тесто захар не се добавя,защото стават на шупли,залепват,накъсват се и ...не става....
1
3
Viki
Viki
07.07.2014 19:45
Вместо вода може ли да се сложи мляко?
2
2
nikol
nikol
23.04.2014 19:23
тези палачинки са най-гадните който съм правила.става на бучки и като се пече се разкъсва.
12
2
magi
magi
05.05.2013 16:30
Сместа е гъста с равни пропорции вода и брашно, добавих още поне една чаша мляко, и пак станаха малко дебели въпреки че ги разстелих добре в тигана.На вкус бяха отлични.
5
1
Mimi
Mimi
27.01.2013 20:06
Станаха хубави,но твърди по краичетата,нищо,че ги мазах с масло.Добавих и повече вода,защото сместа беше гъста.Благодаря за рецептата.
2
3