Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Жестоко става, когато се добави по мъничко чесън и индийско орехче
12.04.2019 22:53
3
1
Миглена
Миглена
За първи път я направих и всички останаха очаровани и не спираха да ми правят комплименти. Много благодаря за рецептата ! Давам
02.03.2018 20:22
2
NinaSky Hristova
NinaSky Hristova
Страхотна рецепта. Сготви я и на моите момичета много им хареса.
Благодаря за рецептата.
02.12.2017 20:58
2
Iliana Ivanova
Iliana Ivanova
BLAGODARQ ZA YNIKALNATA RECEPTA!
06.06.2017 18:46
1
Колев
Колев
Благодаря за уникалната рецепта,за пъри път правя фрикасе и се получи страхотно!!!Хиляди благодарности
25.02.2015 13:51
4
Мануела
Мануела
Страхотно се получи.За първи път да не ми стане на бучки брашното,просто великолепно.Лично аз сложих една люспичка масло и добавих олио вместо само масло-ефектът е същия
07.08.2012 13:57
5
4
Диана Таскова
Диана Таскова
Благодаря Ви за страхотната рецепта. Днес за първи път правя фрикасе и се получи повече от перфектно! Добавих допълнително малко кимион и сух чесън.
14.02.2012 16:36
4
1