Тази рецепта коментираха

Анонимен
Петя
Петя
Купих си уред-дозатор за понички...обаче рецептата ,която дават ,не става !Или е много гъсто и не изтича тестото,или обратното... Дайте съвет,помогнете с удачна рецепта!
16.07.2017 15:10
1
2
1
Покажи всички подкоментари
Вальо
Вальо
А ако нямат дупка са си супер мекици.
Аз лично, понеже ме мързи, правя тестото в машината за хляб.
Може и 20 гр. алкохол да се добави за да не са много мазни.
15.10.2016 14:50
3
1
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
да така е 1 ч ч е олиото в което се пържат, другото е за тестото
10.07.2016 18:12
1
2
Simona
Simona
Добър ден мен ме интересува защо 2 пъти е опоменато олио и 2-те количества ли се слагат в тестото или едното е за пържене?
10.07.2016 14:14
8
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Надя не е писано че яйцата се разделят всичко се разбива заедно без да се разделя нищо Като съм писала разбити имам предвид че чуквам яйцата в купичка леко се разбиват с вилица и се сипват в брашното дано съм помогнала с това обяснение
09.07.2016 07:51
3
Потребител#173533
Потребител#173533
Здравейте! Искам да попитам само за яйцата.Отделят ли се белтъци от жълтъци или се разбиват заедно?
08.07.2016 17:10
1
3
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Направи по тази рецепта и ще видиш колко са вкусни изобщо не са жилави опитай
06.07.2016 05:45
2
Албена Асенова
Албена Асенова
Много добре изглеждат! И аз ще пробвам.Моите все стават малко жилави.
04.07.2016 18:52
1
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Благодаря ,радвам се че рецептата ви е харесала У нас свършиха за 0 време и питаха за още ха ха
04.07.2016 18:26
Марияна
Марияна
Получиха се много вкусни понички. В същото време и много бързо и лесно се приготвят. Браво Вили.
04.07.2016 17:56
3
2