Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Не се слагат гъби. Това са добавки от вас. Нито пък брашното е полезно с ориз. Става цяла бомба за стомаха. Прави се застройка с кисело мляко и яйце.. Иначе наречете това ястие с друго име..
20.04.2024 14:25
Дони Ники
Дони Ники
Много вкусно!
12.05.2022 11:22
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Перфектната рецепта...майка ми все нямаше време и ги прави без белия сос, но откакто си готвя сама това ми е от най-любимите храни
06.05.2016 07:48
24
6
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Тези са ни любими и са много вкусни ,браво !
24.03.2016 07:16
15
4
никнай
никнай
Неразбирам сащо сместа трябва да се запържва? Мусака ли ще готеиш или сос болонезе ще правиш?

Рецптата е много добра и една от любимета ми, ама ако може да е без гъби.

Роси, иновация е да откриеш нещо ново а не на нещо старо и класическо да прибавиш 1 - 2 продукта в повече.
08.02.2016 21:03
16
29
1
Покажи всички подкоментари
ТАНЯ КАВЪРДЖИКОВА
ТАНЯ КАВЪРДЖИКОВА
Станаха чудесни! Благодаря!
28.10.2013 22:04
7
7
Нина
Нина
Правят ли се дупки на чушките за да може да поемат от соса?
30.09.2013 09:15
10
2
1
Покажи всички подкоментари
Снежанка Иванова
Снежанка Иванова
Рецептата е перфектна!!!!!
18.08.2012 11:11
17