Тази рецепта коментираха

Анонимен
Наталия
Наталия
Страхотно се получи. Много вкусно.
12.01.2024 17:57
Йорданка Петърчева
Йорданка Петърчева
Ако фурната е с вентилатор, пак ли трябва да е предварително загрята? Също така ако е с вентилатор, пак ли трябва да се пече на 200 градуса за 30 мин.? Предварително Ви благодаря за отговора?
23.03.2019 14:48
Mariane
Mariane
Айдеее, каква ти диета. Тичам за пиле и мимолет, трябва да се опита :)
14.07.2016 09:55
1
1
1
Покажи всички подкоментари
Нина Иванова Иванова
Нина Иванова Иванова
Не съм го пробвала но все го заглеждам във Фантастико (само там съм го виждала) :):)
13.07.2016 17:49
2
1
1
Покажи всички подкоментари
Албена Асенова
Албена Асенова
И аз не съм чувала за това сирене,,Мимолет",но предполагам може да се замени с,,Гауда" например.
13.07.2016 15:54
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Мимолет е от твърдите сирена,моята половинка ми го носи от Белгия,много приятен оранжев цвят има,и вкуса ми харесва.Използвам го предимно в паста,но сега реших да сложа и при пилето-хареса ми,много интересен вкус се получи.
13.07.2016 15:35
4
Добринка Петкова
Добринка Петкова
Страхотно!Много обичам ястия със сирена.Един въпрос- мимолет е марка сирене или някакъв вид,който съм пропуснала.
13.07.2016 14:04
4