Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Задължително струйка лимон на краят, божествено !
14.03.2024 21:47
Анонимен
Анонимен
Много
Вкусно
Благодаря
Заинформацията
04.12.2023 23:10
1
Elena Todorova
Elena Todorova
Често приготвям тази рецепта и установих, че с цели гъбки е по-вкусно. Но избирайте по-малки гъби, иначе големите трябва да се режат
28.03.2023 13:53
2
криса
криса
Задължително ще пробвам!
24.01.2021 17:16
Nevber Ali
Nevber Ali
Да и аз ги правя така в масло,но вместо копър слагам джоджен и малко унисос.Задушавам ги до изпаряване на цялата течност.
24.05.2020 09:34
6
1
Niki Zhelyazkova
Niki Zhelyazkova
Чудесни са, много често правя такива, но никога цели. Ще се пробва и този вариант!
30.11.2018 17:25
3
2
Потребител#215390
Потребител#215390
Невероятна рецепта
30.09.2018 16:48
4
Анонимен
Анонимен
Вместо миене което не трябва да се случва обелете гъбите !
10.04.2018 11:59
18
1
Покажи всички подкоментари
Tsvetan Nakov
Tsvetan Nakov
Гъбките станаха чудесни направих ги като гарнитурка на телешкото филе
10.01.2018 12:29
1
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
не слагам копър а малко розмарин
10.04.2016 21:49
7
3
RYMQNA
RYMQNA
tova sa nai vkysnite gabi
15.02.2016 16:13
2
3
Чено
Чено
Не мия гъбите(поемат вода и стават безвкусни)Чистя ги с четка,нарязвам на едро и слагам в сух уок,заедно с черно пиперче,като се зачервят(уокът е горещ)слагам масло то,2-3 скилидки чесън и след 1 минута соев сос,разбърквам за половин минута и сервирам,магданоз ,копър,лют пипер,кой каквото иска.така изпечени поемат ароматите ,които искаме .Наздраве
07.02.2016 21:01
24
7
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Невероятно вкусни :)
18.01.2016 17:58
3
1
Костова
Костова
Много вкусни станаха.Следващия път ще ги пробвам с розмарин.
13.03.2015 20:39
2
2
Миро
Миро
Мммм Вкуснооо !
08.03.2015 21:48
2