Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Мидите хрускат ако не са от ферма и са расли в близост до дъното. Така влиза пясък в тях (а около песъчинка пясък в мидата след време се оформя перла). Та това което хруска не са черупки а пясък.
25.05.2022 19:42
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Ами защо не сте се отказали от пръв път?! Вкъщи ги ядем аз и големият ми син. Не е необходимо всички да ги обичат! По-често използвам замразени, защото са по-лесни за приготвяне.
А като дете пък - сме пекли на тенекия в големи количества. Събирахме се цялата махала и опустошавахме всичко! Беше много вкусно! Е, то за това е шарен света! Разни хора- разни вкусове!
02.11.2016 17:30
4
1
Потребител#179140
Потребител#179140
колкото пъти съм ги ял толкова пъти съм псувал пълна глупост е това
02.11.2016 14:31
2
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
За толкова години а аз не съм първа младост само веднъж ядох миди еее не ми харесаха и това е - разни вкусове Може да са страхотно мезе ,но и на мен ми хрупаха както каза Моника ,за сметка на това обожавам рибка :)))
21.07.2016 05:56
4
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Трябва да се почистят много добре черупките, с помощта на четка. Да се отстранят израстъците. Обожавам миди! Може да се сварят и с бяло вино.
21.07.2016 01:04
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Не остават ли така боклуци...яла съм на морето и нещо ми хрускаха. Аз винаги съм ги готвила без черупките, но така са по-атрактивни и все им се каня.
20.07.2016 21:10
1