Тази рецепта коментираха

Анонимен
Niki Simpson
Niki Simpson
Не знам защо за втори път решавам да се доверя на рецептата.. това са някакви американски тестянки, но няма общо с палачинки!!!! ... Ужасни станаха, за 3ти път, няма да пробвам
27.01.2024 11:25
1
Анонимен
Анонимен
За първи път ги правя и се получиха. Благодаря за рецептата! Коментара за по-слабия котлон също беше важен - благодаря и за него!
03.09.2023 12:03
2
Анонимен
Анонимен
рецептата е супер, но който досега не е правил американски палачинки да гледа за всеки случай видеото, няма как да сбърка
25.04.2023 12:28
2
Анонимен
Анонимен
За първи път правя американски палачинки-много вкусни станаха! Нямах достатъчно прясно мляко-сложих 180мл, съответно намалих брашното на 1 чаша и половина(спазих количеството на останалите продукти както е по рецепта).
22.04.2023 14:05
1
Анонимен
Анонимен
Да се знае,пекат се на много слаб котлон да не се получават шупли (дупчици) искат търпение приятен апетит
11.01.2023 18:43
4
Гери
Гери
Прекрасно се получиха,като намалих захарта на половина (не харесвам много сладко). Определено рецептата влиза в графа любими!
08.05.2022 20:41
3
Анонимен
Анонимен
Много хубава рецепта. Аз замених обикновеното брашно с пълнозърнесто и пак станаха вкусни, а вместо с кленов сироп, полях с мед.
19.01.2022 13:09
Гергина Генова
Гергина Генова
Получиха се страхотни! Благодаря!
14.07.2021 08:21
1
Miss Tasty
Miss Tasty
с кленов сироп са много вкусни
05.07.2020 10:42
Ваня Стойчева
Ваня Стойчева
Страхотни! Много вкусни.
05.09.2017 13:22
3
1
Потребител#184278
Потребител#184278
Изключително вкусни, за една седмица вече си правя за втори път. Определено едни от любимите ми палачинки, имат лек привкус на кекс :)
24.01.2017 14:56
2
1
Iveta Stanislavova
Iveta Stanislavova
Станаха страхотни! Само ми се наложи да добавя 2.5 с.л. брашно, че както е по рецептата при мен станатвурде течно. Иначе мисля, че са новите ми любими палачинки!
23.09.2016 09:20
2
mpenkov
mpenkov
До #Ани

Не може да се ползва сода, ако в рецептата замениш прясното мляко с кисело тогава може, просто трябва да има реакция за содата за да може да набухнат.
03.08.2016 14:35
3
2
Ani
Ani
Може ли да се използва сода, вместо бакпулвер и какво количество?
10.07.2016 00:08
2
8
Monika Ivanova
Monika Ivanova
любима рецепта за събота сутрин :)
04.05.2016 20:57
3
1