Тази рецепта коментираха

Анонимен
Н.Акифова
Н.Акифова
Много ми допадна рецетата Ви та имам един въпрос за капачките,не сте казали нищо, затварят се и толкова, или се варят за капачките малко.
16.08.2019 21:32
Албена Асенова
Албена Асенова
Понеже избягвам да пържа(а обичам пържено),наистина първо ги опекох на котлона след което ги опарих така да се каже в сгорещена мазнина.Ако смяташ,че е доста в страни от рецептата ти,то най-учтиво моля за извинение и очаквам администраторите да махнат снимката.
28.08.2016 16:56
1
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Албена ,снимката ти е хубава ,но мисля че тези чушки не са пържени ,а по скоро печени на скара :)))
28.08.2016 15:22
1
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
първата доза направих с захар ,втората доза добавих и 2 с л мед -много ми хареса вкуса -опитай Ваня ще видиш колко са вкусни
28.08.2016 15:16
1
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Само мед ли сложи или мед и захар, аз като че ли ще го направя на половина, пък каквото стане. :)
25.08.2016 14:14
2
2
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Вили тази марината за колко долу горе бурканчета стига, ако са от сладко като на снимката?
25.08.2016 12:45
9
4