Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Благодаря, Катерина. Разбрах! За първи път чувам и чета за "бабекова кайма", но и няма от къде да зная, защото никога не купувам готова кайма. Имам си своите принципи, но на вкус и цвят...въпрос на избор е.
19.08.2016 00:17
1
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
Да, това си е едно "Руло Стефани", но не ми е ясно какво означава "бабекова кайма"..... не е обяснено в рецептата името и значението ѝ или аз не мога нещо да схвана...Освен това тази "бабекова кайма" изобщо не е овкусена, ни черен пипер, ни повече лук, ни яйца, ни кимион, нито инд.орехче в картофите. Гъбите предварително не забелязах да са задушени, примерно в масло.... едно нищо е. Картофи разтлани върху парче кайма, някаква си. Моля за пояснение.
18.08.2016 23:35
2
Покажи всички подкоментари