Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Струва ми се,че моята е много!!!!
15.04.2023 16:49
Таня Левенова
Таня Левенова
Съвсем не доопечена пита-а на колко места я виждам да я рекламират..
17.05.2017 17:34
1
5
Yanica Nedialkova
Yanica Nedialkova
Описанието не беше много добро за новак като мен, но като се допитах до мама кое как, питата стана много хубава :) Беше ми първата пита и излезе по-добре отколкото очаквах! За тези като мен ще напиша - брашното се пресява в тавичка, удобна за месене. Прави се кладенче по средата. На едно място се слага малко топла водичка, захарта, маята и малко брашно, около чаена лъжичка. Размива се хубаво и се оставя да се активира. Разбира се, когато се видят малки шуплички по повърхноста на течността. В отделна чаша се слага кис. мляко и содата и се бърка да шупне. Всичко това + прясното мляко и яйцата се излива в кладенчето и се меси, като се взима малко по малко брашното от краищата към кладенчето. Дано да е било полезно.
13.02.2017 09:19
53
2
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Рецептата си е супер ,аз лично обичам по препечени питки с хрупкава коричка Имам една тава която пече само отгоре ,а отдолу оставаше тесто и се налагаше отново да печа - вече не я ползвам, но това е друга тема !
05.09.2016 12:29
5
3
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Рецептата е хубава но искам само да препоръчам на Гергана да пече повече на долен реотан или я пече по високо в самата печка. За мен от долу и отстрани е бяла а отгоре е препечена, аз например пека по средата едновременно на долен и горен реотан, но всяка печка е различна.
05.09.2016 00:00
12
6
Димитър Дадачев
Димитър Дадачев
олиото за намазване ли е или се слага в тестото ? Колко минути е първото втасване , много бедно описание за приготвяне на погача ...
03.09.2016 19:12
32
5
Димитър Дадачев
Димитър Дадачев
Не е много едно пакетче мая което е 42 гр. , защото все пак трябва да се получи погача , а не пица .
03.09.2016 19:04
1
Потребител#173178
Потребител#173178
Чудя се едно пакетче мая /от 40 гр./. не е ли много за 1 кг. брашно?
31.08.2016 16:52
2
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
С мед или чубрица и сол все още топла е върхът.
30.08.2016 23:53
4
1