Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Веси, Сия е разбрала правилно просто видях че е 2 пъти затова попитах а аз също добавям по 1 с.л. оцет за еластично тесто.
01.09.2016 20:17
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Благодаря много, Сия! Аз наистина не знаех, това което коментира и не съм имала време да проверя. А оцета - просто съм дублирала. Само една с.л. Извинявам се!
01.09.2016 18:14
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Киселината се добавя, за да бъде по еластично тестото и да се разточва по лесно.Не е от значение дали е оцет или лимон, аз добавям понякога портокалов сак. Питката е страхотна, Веси, но Ваня според мен пита защо оцета го има два пъти в продуктите, дали не е дублиран
01.09.2016 17:42
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Ваня, рецептата съм заимствала от блога на Ева Тонева. И аз се зачудих, но го добавих и се получи. Всъщност, по рецепта е лимонов сок или оцет.
01.09.2016 16:45
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Вкусна изглежда питката и искам да я пробвам но нещо с оцета не мога да разбера да не би да се слага по етапно или просто е грешка.
01.09.2016 15:40