Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#240690
Потребител#240690
Здравейте. Може ли да се държи повече от 40дни ? Разбърквам го 2пъти в седмицата и все още има захар на дъното,а вече е 55-56 ден.
04.11.2019 16:53
2
3
1
Покажи всички подкоментари
rosicapi
rosicapi
Държа го на студено в хладилника, рецетата е много полезна
21.08.2018 17:13
5
Йордан
Йордан
Здравейте, трябва ли да се подсушат идеално зърната както бурканите
12.08.2018 20:22
9
4
1
Покажи всички подкоментари
Цветанка Цветанова
Цветанка Цветанова
трябва ли да се заварява?
24.06.2017 00:15
6
7
1
Покажи всички подкоментари
Petia
Petia
Не е задължително да е в хладилник, а може в хладно и тъмно помещение - например мазе или изба и задължително течността се съхранява в тъмни бутилки или завити във хартия.
Аз имам такъв сок от 2 години и не се е развалил.
И много е важно да се внимава с плодчетата - зелените са отровни!!!!!
17.05.2017 15:33
22
4
2
Покажи всички подкоментари
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
рецептата е като твоята с тази разлика че не се чака 40 дни ,а само 20 и се прецежда ,но аз направих половин доза и сега чакам да мине указания срок ,за да прецедя и да сложа в бутилки Хората лекуват не само тумори ,но дори рак
01.10.2016 14:19
27
2
1
Покажи всички подкоментари
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Аз също го приготвям точно по този начин. Изключително полезен за подсилване на имунната система.
01.10.2016 10:57
14
1