Тази рецепта коментираха

Анонимен
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
точно така накисва се ,ако бързате може и дори само за 1 час да кисне и после да се готви ,но аз киснах една нощ и се свари без проблем :))
06.10.2016 18:00
Илияна Димова
Илияна Димова
да, трябва да се накисва предварително кафявия ориз
06.10.2016 08:43
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Да си призная, първият ми опит с приготвянето на кафяв ориз, беше неуспешен. Не съм го накисвала, както е описала Вили и стана много сух и не можа да уври. Сега използвам разни миксове, но само кафяв ориз не съм готвила скоро.
05.10.2016 21:59
1
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Сия ,верно е че не всеки го харесва ,аз обаче го харесвам ,днес си изядох дажбата и нито ми хрупаше нито имаше гаден вкус в устата ,може би защото съм му свикнала ,защото само аз го хапвам ,никой друг ,но за мен е по добър кафявия ,четох че има и черен ориз искам да опитам и неговия вкус ,но никъде не съм видяла по нашите магазини Въпрос на вкус това е ,и да знаеш че всичко което е гадно и не толкова вкусно е полезно и обратното :)))
05.10.2016 18:23
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Че е полезен и здравословен кафявия ориз спор няма, но и че вкуса му е ужасен е важно да се спомене. Лично аз съм готвила три пъти кафяв ориз. Първо и да го накисваш и да не го накисваш все трябва да си се вари повече от белия ориз и все си има зрънца, които хрупат. Вкуса му не се харесва на всеки, лично аз даже не познавам човек, който да харесва кафяв ориз, може би защото повече сме свикнали с вкуса на белия ориз, не знам но каквито и подправки да му слагах ядковия му вкус ми стоеше после с дни в устата.
05.10.2016 11:03