Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
За час и половина на 160 градуса и още половин час на 180 не става за ядене. Дигнах на 200 за още половин час, за да вечеряме. Може би за малки предни джоланчета да стане, но както е написано голям джолан не може.
09.06.2022 19:14
5
Анонимен
Анонимен
Поне 2,5 часа печене на 180 градуса. За час и половина беше все още суров.
20.02.2022 14:24
4
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
Външно да но защо ми се струва вътре много бял дали не е суров .
09.12.2020 20:00
3
Krasimira Gyurova
Krasimira Gyurova
Много вкусен става,правя го вече няколко пъти.Най-перфектната рецепта за джолан.
03.03.2019 11:32
2
3
Петя
Петя
И много вкусен!
28.12.2018 21:00
1
1
Даниела Русева
Даниела Русева
Дето мераклийски, че и майсторски! Много апетитно изглежда.
09.03.2017 18:37
19
3