Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Всичко ,както е написано без захар и пикантина !
24.07.2023 18:33
1
Адриан
Адриан
Ужасна марина, пържолите станаха толкова дървени... Че са за изхвърляне.... Вино, бира или ракия сол и черен пипер и са топ.
11.04.2019 21:48
6
1
Mimi Danielle Kalcheff
Mimi Danielle Kalcheff
Ще си взема вече семки за тоя спор ! Рецептата е ясно и точно написана, ако не ви допада рецептата, просто подминете има още много. За какво с такава злоба, че и големи хора .... Всеки има своя вкус и предпочитания.
07.08.2017 17:27
30
7
росен
росен
Лиди ли сте бре чоплите се за захарта... никои не каза нощо за универсалнаъа подправка!!!
^ пикантина^ и другите подобни подправки които съдържат натриев глатамат с който и цървул да овлусиш ще стане супер....
04.07.2017 12:21
13
2
Румяна милчева
Румяна милчева
Всичко друго слагаме но захар и доматен сок не ще опитаме и така .
22.01.2017 22:15
8
Димитър Дадачев
Димитър Дадачев
Дана , винаги когато се слага доматен сос се слага щипка захар , за да "убие" киселинността , а не за да се подслади ястието , но това в с. Банкя и на конгресите на ПП "ГРОБ" няма кой да ви го разясни , там само ястия от Тикви се приготвят !
25.12.2016 00:28
35
22
Десислава Капитанова
Десислава Капитанова
не е задължително да го правиш! това е предложение. Освен това съм убедена, че не знаеш предназначението на употребата на виното и доматения сос.захарта е в минимално количество, ако забеляза. Рецептата за марината е мн. добра и е въпрос на вкус. На вкус и цвет товарищи нет ;)
21.12.2016 17:21
15
3
Yordan Hriskov
Yordan Hriskov
Yordan Hriskov21.12.2016 17:07
Захар? Доматен сос ? Да се топли на печка? Манджа ли ще правите или месо ще печете ... Доматения сос от майсторите и от хората, които знаят как да се отнесат сериозно към месото се заменя с вино, а захарта с малко сол. И се оставя да поеме месото подправките (за препоръчване в хладилник за 1-2 часа).
21.12.2016 17:08
9
10