Тази рецепта коментираха

Анонимен
boris
boris
Добре ами вода не се ли слага в тавата при печенето или само 330 мл бира?
Изписвайте внимателно рецептите, ако искате да сте полезни.
18.04.2020 18:08
4
1
Покажи всички подкоментари
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Мария, аз си казвам, каквото мисля, а ти дали го искаш или не, е отделен въпрос. Имам мнение и си го изказвам. Ако обичаш не ми се карай. Хубав ден
23.10.2016 08:40
16
marcheva14
marcheva14
Теодора, не съм ти искала мнението. Рецептата е на Сийчето и с нея разговарям и споделям моето виждане и личните си вкусове.
23.10.2016 01:19
12
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Розмарина върви на пилешко. Рецептата наистина е страхотна.
22.10.2016 23:48
3
marcheva14
marcheva14
Чудесно изглежда на снимката , но нещо не ми се връзва девесил с агнешко. Да беше джоджен, розмарин...ама девесил точно бих го пропуснала...лично мнение и вкус. Гласувам!
22.10.2016 22:18
2
Veselina
Veselina
Браво за рецептата. Изглажда много примамливо.
22.10.2016 17:21
1