Тази рецепта коментираха

Анонимен
Зори
Зори
Какво е количеството на млякото?
27.02.2024 09:19
Анонимен
Анонимен
Стана перфектно!
01.01.2023 13:28
Анонимен
Анонимен
Когато в някоя рецепта се прибавя брашно лично аз ползвам препечено брашно. Става по ароматно и никога не става на бучки когато го привавяш в гозбата.
07.10.2022 12:42
1
Потребител#267999
Потребител#267999
Супер
25.12.2020 20:26
1
pepi
pepi
Хареса ми тази рецепта и още довечера ще я пробвам. Допадна ми това, че може да се направи с кисело мляко. В повечето рецепти я дават с прясно. Единствено не става ясно какво е количеството на млякото?
28.02.2018 11:06
3