Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
винаги правя двойна доза от този пастет, затварям в бурканчета и в хладилника стига за бая време
25.04.2023 20:47
Elena Todorova
Elena Todorova
За първи път правих пастет от дробчета миналата седмица и не стана никак зле
28.03.2023 13:14
1
TanyaGyurova
TanyaGyurova
Минута -две за задушаване на дробчетата не е ли твърде малко? Няма ли да останат сурови?
23.09.2021 11:37
Стоян Савов
Стоян Савов
Явно става дума не за 50 г. дробчета, а за 500 (половин килограм). 50 грама тежи едно дробче, а от него няма как да станат 8 порции )))
01.01.2018 15:05
1
1
Покажи всички подкоментари