Тази рецепта коментираха

Анонимен
Петя Иванова
Петя Иванова
Тортата е великолепна. Правя я от няколко години, но времето не е 90 минути, а доста повече.
17.01.2020 16:34
Станислава Вълкова
Станислава Вълкова
Изглежда вкусна.
23.09.2018 19:46
1
Stefka Ivanova
Stefka Ivanova
Харесвам всичко от това
27.07.2016 23:37
2
lina
lina
съдът с яйцата трябва да е в друг дълбок съд с леко вряща вода без дъното на горния да се допира във врящата вода.само парата от водата да обгръща дъното
06.10.2013 23:55
5
3
Vili
Vili
Как да го разбирам - жълръците се разбиват на водна баня , но в същото тоба време не бива да са във водата . Как стаВА този номер??????????????Иначе рецептата ми харесваи сигурно става много вкусна тортата.
06.10.2013 21:30
5
1
ганка
ганка
можели да направя тази торта със готови блатове.
24.03.2013 15:11
1
2
Анита
Анита
Идеална е тортата. Тази седмица я правих 2 пъти! Но да отбележа, че тази рецепта е на Ирина (Съншайн`с китчън) ;)
10.02.2013 17:46
2
vasil
vasil
Брава , ще пробвам!
01.03.2012 17:26
Роси
Роси
навярно може да се получи с 140 мл топло какао :)
04.02.2012 00:14
ивет
ивет
само за информация кафето задължително ли е и евентуално с какво може да се замени? :)
01.02.2012 13:19
7
2
iva
iva
в събота ще я пробваме
01.02.2012 12:31
2
мери
мери
ТОВА Е СЪВЪРШЕНСТВО :))
31.01.2012 18:36