Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Асенова
Албена Асенова
В случая не виждам от какво си недоволна.Това си е обикновен царевичен хляб и за мен ти се е получил чудесен.Аз много често готвя на око,изключвам сладкиши и торти,но при месенето водата и брашното са винаги на око.Аз не съм перфекционист и много често импровизирам.Не се смятам и за голям готвач. Този хляб го правеше моята баба и не го е правила с точни мерки.Разликата е,че моят е посипан с едро смляно царевично брашно.Снимките които правя,почти всички са обработвани допълнително с различни филтри,защото фотографията ми е друго,още по-голямо хоби.Хлябът ти,пак повтарям е чудесен,може би и по-хубав и от моя,като структура.Вече на вкус,ако не ти харесва това е друг въпрос.
29.12.2016 03:49
1
1
1
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
Рецептата е приятна, хубава е, но не ми е ясно колко вода се добавя. Винаги работя с грамаж или милилитри, така на око нещо не ми е ясно, "еластично тесто"...колко да е еластично..? Започвах да приготвям продуктите, а течността я няма....Това ме затруднява.
28.12.2016 00:35
1
1
2
Покажи всички подкоментари