Тази рецепта коментираха

Коментари (7)

Изпрати
стефан
стефан
08.03.2015 15:08
"Като се поохлади блата се срязва надлъжно на две половини, като горната да е с дебелина половин сантиметър" - как така на две половини, а едната половина само половин сантиметър тънка.. Нещо не разбирам, моля някой да уточни :)))
6
0
мими
мими
16.09.2015 23:44
Значи печеш го в кръгла тава с диаметър 24 см, след това го режеш на 2 кръга (надлъжно) и оставяш единия по тънак (половин см)
5
0
Plami To
Plami To
07.10.2014 09:43
Страаааашееееен!!!
0
1
ДаСи
ДаСи
04.01.2013 17:28
В момента го правим със сестра ми.Изглежда,че ще стане много вкусно и сполучливо.
4
0
Йоана
Йоана
13.03.2012 13:13
Абсолютен разкош !!!
3
0
елена петрова
елена петрова
24.02.2012 10:49
страхотен е, вчера го правих. в къщи много го харесаха и става за гости, много е оригинален.
0
0
Ваня
Ваня
22.02.2012 23:53
Лесен и вкусен сладкиш, правила съм го няколко пъти. Бих го препоръчал на всеки. За гости също е много оригинален.
0
0
Симона
Симона
22.02.2012 15:31
Изглежда доста вкусно! :)
1
0