Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#228631
Потребител#228631
Тортата е чудесна. Направих я точно по описанието и резултатът е невероятен. Много съм доволна. И е вярно, че колкото повече престоява, толкова по-вкусна става. Поздрави!
04.03.2019 11:11
1
Потребител#206873
Потребител#206873
Тортата се получи страхотно, но изрязох блатовете с форма 24 см и направих 8 много тънки блата. Имаше фора за още 2 блата акто се казва. Кремът не и стигна. Направих още 1/3 доза. Рецептата е супер!
12.02.2018 19:38
2
Потребител#176581
Потребител#176581
Тортата стана точно по рецептата и е много вкусна. Заслужава си.
02.10.2016 09:15
4
Мими
Мими
Тортата е невероятна. Колкото повече престоява, толкова по вкусна става.
23.01.2015 13:14
11
1
Дени
Дени
Тортата я правя вече за 4-ти път. Невероятна е! Докато я разрежа и изчезва...май трябва да правя по няколко наведнъж.
09.11.2014 15:56
2
Марина
Марина
Аз също приготвих тортата по рецептата по-горе. Резултатът наистина беше невероятен. Оставих я да престои около 3-4 часа. Остаха само 2 парчета за следвщият ден, които бяха още по-вкусни. Всики си облизаха чиниите. Много съм доволна
17.10.2014 21:22
1
5
В.Тодоров готвач в столично заведение :)
В.Тодоров готвач в столично заведение :)
Аз направих тестото по рецептата и блатовете станаха екстра. Но крема приготвих със 1.200кг. заквасена сметана която обърках с около 300—400гр. мед. След което на всеки ред съм ръсил с мляни орехи и допълнително мед, ей така отгоре. Резултата е супер.
Поздрави :)
05.10.2014 23:14
11
Катерина
Катерина
Силно съм разочарована че си загубих времето да приготвя тази торта.Тортата няма нищо общо с това на снимката.Тортата става суха не е достатъчно сладка въпреки че направих доза и половина крем .Като цяло е трудоемка и резолтата е разочароваш.Долните коментари сигорно са писани от авторката на тая фалшива рецепта която няма нищо общо с МЕДЕНА ТОРТА !!!
06.04.2014 00:37
6
12
4
Покажи всички подкоментари
диди
диди
тортата става много вкусна около 1 килограм бра6но отива тестото за блата става трудничко за6тото е лепкав докато се стегне иска доста месене но резултата е страхотен опитаите
19.01.2014 19:43
3
d
d
0.500kg
17.01.2014 22:58
4
1
lili
lili
Колко брашно?
14.01.2014 14:36
6
Милка
Милка
А не сиропираме ли блатовете?
07.12.2013 14:10
6
3
ralitsa
ralitsa
За мен лично тази торта е най-хубавата на света.Тя е уникално вкусна.Браво на този който я пубиликувал!За мен ще е удоволствие да я сготвя.
04.10.2013 18:41
7
Валя
Валя
Това е рецептата на Френска селска торта Прави се с 5 кори За крема 800 гр. заквасена сметана и чаша захар се разбиват Тортата трябва д апрестои мин.4 часа в хладилник
04.10.2013 15:16
5
1
1
Покажи всички подкоментари
Петя
Петя
Вместо млечния крем. Разбийте със захар на вкус 1,5кг заквасена сметана. Украсете с плодове.
05.09.2013 15:40
2