Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Рецептата си е описана точно и ясно! Така знам рецептата от приятелка, за това така съм я обяснила! Блата трябва да се пече около 15 минути и то на силна фурна, защото ако е на слаба- ще изсъхне! Все намирате кусури на другите! Не се бия в гърдите, че е най-доброто, на което съм способна, но рулото наистина си го бива! Опитайте! Случва се в бързината човек да забрави да напише някои неща! В тестото за блата се добавят двата белтъка, които са отделени от жълтъците за крема. Следователно, в продуктите за тестото има написани яйцата, които са необходими. А в крема, само необходимите за това жълтъци! Айде спрете да се заяждате! Ако рецептата ми не ви допада, не я коментирайте, не я гледайте и толкова!
11.01.2017 11:36