Тази рецепта коментираха

Анонимен
Димка Митева
Димка Митева
Страхотна рецепта, сготвиха ги, обаче ги оставих в марината за 24 часа и стана неземно вкусни. Най-вкусните паржоли, които съм яла.
24.06.2019 22:54
1
Илли-ян
Илли-ян
Страхотна рецепта!
Искрено благодаря на автора и на сайта.
Много хубави рецепти сготвих от този сайт.
Успех!
12.12.2015 11:59
2
Мариана
Мариана
Великолепна рецепта!!!! Благодаря!!!! :)
11.01.2014 18:32
5
2
Yana
Yana
Страхотна марината и много вкусен резултат!!!:) Аз нарязах месото на тънки, дълги ок. 10 см ивици и го мариновах само за около час, преди да го сготвя. (само да спомена и че ползвах оризова ракия) Стана чудесно. Благодаря за рецептата!
05.09.2012 13:28
5
2
Ники
Ники
Много ми хареса рецептата,при първа възможност мисля да я проверя !Благодаря !
11.03.2012 19:40
6