Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Няма да коментирам как изглежда, защото вероятно ще ми се обидите, бих ви посъветвала да не правите никога повече така сос. С количествата от 100г масло, 300г брашно и 200мл мляко се прави кекс, не и сос. Месото добре го запичате в началото, за соса ще ви е необходимо 40г брашно, 40г масло, малко сол и пипер и половин литър мляко, в който може да си добавите топеното сирене, кашкавал или да си го оставите класически. Соса ще ви стане гладък, плътен и вкусен, може да полеете пилешкото с него или да сложите изпеченото месо директно в соса да клокне за минута и поднасяте.
19.01.2017 17:05
8
1
Покажи всички подкоментари