Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мария
Мария
Но не станаха пухкави.
07.10.2019 16:18
Мария
Мария
Харесаха ми.
07.10.2019 16:17
Keti Petrova
Keti Petrova
Трудна работа е това с тестото. ....ще ги правя докато ми се получи нещо прилично ☺ Искам да се науча, точно защото са без консерванти, да си храня детенцето.
23.01.2018 08:51
Keti Petrova
Keti Petrova
Аз търсих точно рецепта за френски кроасани и гледах видеото... изобщо не ми се получиха ...нито френски, нито лесни... станаха ужасни на вкус. Тестото не бухна грам... даже се разпадаше, а го месих не само с мшина и на ръце. Не се изпекоха добре, вътре станаха глетави.... с една дума Отвратителни.
22.01.2018 17:54
1
Покажи всички подкоментари
marcheva14
marcheva14
Този пък Администратор, какви хубави, красиви кроасани е спретнал. Чудесни са станали, пухкави!
Видеото което е прибавено е много добро, с приятно музикално оформление. Стана ми едно ... хубаво, с усмивка на лицето!!! Поздрав!
10.05.2017 00:28
1
marcheva14
marcheva14
Рецептата която я пуснах беше озаглавена, "Бързи и лесни кроасани", но не знам защо редакторите я промениха в заглавието на "Френски кроасани с масло". Това не са онези истински кроасани при които разточването им е до шест пъти, както съм посочила в пуснатата от мен оригинална рецепта, тук е сведено до минимум и затова са бързи и лесни, не отнемат толкова време и това не е истинското бутер тесто. Качеството на тази рецепта е добро като консистенция на тестото, но далеч не са истинските кроасани. Тук, при тази рецепта тестото е малко по-плътно, не е така въздушно както в оригиналната рецепта за направата на един истински френски кроасан.
23.01.2017 12:30
1