Тази рецепта коментираха

Анонимен
Dimcho Ganchev
Dimcho Ganchev
Този тип пърленки е като маслено тесто, но е изключително бързо и ефектно, 30 мин след прочитане на рецептата можете да ги ядете. Изпробвано, давам максимална оценка.
За да станат мехури и самата пърленка да стане куха в средата, трябва рецепта с мая, но и поне час и половина.
21.01.2018 22:54
Маркжва
Маркжва
Тестото е чудесна основа за пица.Изпробвано.
19.10.2014 21:43
2
СЕСЕ
СЕСЕ
С МАЯ СТАВАТ МНОГО ХУБАВИ ПРОБВАИТЕ
18.11.2013 10:02
7
Ozzo
Ozzo
Добре станаха. Обаче не ми бухнаха сякаш достатъчно, с типичните за пърленка мехури ... някъде да съм сбъркал???
03.09.2013 22:53
3
Дамянка Василева Гъркова
Дамянка Василева Гъркова
Добре изглеждат-ще опитам !
27.08.2013 19:00
1
6