Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ани
Ани
Ама, Петров, много си зле...натуропат...много си и учил ти за технологията на готвенето и за процеса за развиване на микроорганизми...
14.03.2013 16:16
6
2
Мишо
Мишо
аз слагам останалата марината върху пържолите в тавата..никога не е излишно повечко :)
27.04.2012 01:32
3
Елена
Елена
Маринатата излиза прекалено много за това количество месо. Ще бъде достаточно и половин от това..
25.04.2012 16:59
2
2
Росини
Росини
червено винаги за такива меса
19.03.2012 15:54
5
Венци
Венци
Звучи страхотно, ще го пробвам... ама виното какво да е, предполагам червено, или...
19.03.2012 13:38
2
мино
мино
ауу, супер
18.03.2012 10:35
3