Тази рецепта коментираха

Анонимен
marcheva14
marcheva14
Аааа, Нинче , това, розмарина аз си го харесвам. Замразила съм си и го ползвам, накълцвам го с нож. Тук, в рецептата видях, че е много малко, само е щипка, достатъчно е.
Липсваше известно време, забеляза се... мда. и веднага след като видях рецептата публикувана вече знаех, че това си ти. Отново поздравления!
25.02.2017 17:50
2
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Страхотно си ги изпекла, аз един път правих и ги изпуснах и не посмях пак да се пробвам:)
Нина, за розмарина и аз не го харесвам, и на мен ми е силен аромата, слагам го предимно на картофи,имам няколко стръка,които съм изсушила и така си стоят, пресен ми е още по натрапчив.
Разкошна ти е рецептата, с кеф да си ги хапнеш :))
25.02.2017 17:37
1
marcheva14
marcheva14
Нинче, не мога да не гласувам за тази прекрасна рецепта! Поздравления! Прекрасно изглежда!
25.02.2017 17:05
2
1
Покажи всички подкоментари